✔ Gratis verzending vanaf €40,-

Persoonlijke geboortekaartjes

Ik ontwerp voor jullie kindje heel graag een uniek en lief kaartje dat helemaal bij jullie past. Een geboortekaartje waar je verliefd op wordt.

Het allereerste wat mensen zien van jullie kindje! Dat verdient dan ook bijzondere aandacht.

Daar help ik jullie heel graag bij!

Met de hand ontworpen aan de hand van jullie wensen. Een uniek ontwerp voor jullie kindje.

Kaartjes die nét dat beetje extra hebben. Mijn stijl kenmerkt zich door laagjes en zachte kleuren.

Sluitstickers, een extra kaartje en bijpassende postzegels. Alles is mogelijk.

Hoe werkt het?

Lijkt het jullie leuk om een geboortekaartje door mij te laten maken? Stuur me dan een berichtje.

1. Vertel me al jullie wensen voor het kaartje. Ik stel allerlei vragen om een zo duidelijk mogelijk beeld hiervan te krijgen. Ben je meer een beelddenker, dan mag je me ook foto’s sturen van wat je mooi vindt. Let wel: in geen geval wordt er iets nagemaakt van een andere ontwerper.

2. Ik maak een eerste schets en een kleurenpalet voor het kaartje. Dit stuur ik naar jullie, zodat jullie hier feedback kunnen geven. Ook zal ik jullie een offerte toesturen.

3. Aan de hand van jullie feedback ga ik aan de slag met een volledige versie van het kaartje, zowel de voor- als achter/binnenzijde ontwerp ik. Er volgen nog twee feedbackrondes.

4. Als jullie helemaal blij zijn met het ontwerp, dan gaat het kaartje naar de drukker voor een proefdruk. Hierna volgt nog een laatste feedbackronde, waarna ik nog eventuele aanpassingen doe. De enveloppen kunnen eventueel al eerder besteld worden, zodat jullie deze alvast kunnen schrijven.

5. Jullie kindje is geboren! Jullie sturen me de gegevens en ik verwerk deze in het ontwerp. Ik mail het jullie toe ter controle. Na goedkeuring stuur ik het definitieve kaartje naar de drukker.

6. De kaartjes worden gedrukt; dit duurt meestal 4-5 werkdagen (dit is afhankelijk van het ontwerp). Optie is om het in elkaar te laten zetten door mij, zodat jullie de volledige aandacht kunnen hebben voor jullie kindje. De kaartjes komen leuk verpakt jullie kant op en versturen maar

Lieve woorden over Gewoon Liev

“Na het fijne gesprek met Lindy, waarin onze ideeën/wensen en alle mogelijkheden zijn besproken, werden wij blij verrast met het ontwerp van het geboortekaartje. Lindy heeft er met haar creativiteit echt een persoonlijk geboortekaartje van gemaakt!”

Anne & Paul

“In contact gekomen met Gewoon Liev voor ons geboortekaartje op maat. Bij het eerste gesprek onze wensen besproken en daarna op advies van Lindy een moodboard gemaakt. Meteen bij de eerste opzet van Lindy waren we direct enthousiast. Lindy is erg creatief en precies, zodat het kaartje tot in de kleine details klopt. Gewoon Liev is zeker een aanrader!”

Ilona & Sjoerd

Meer van mijn werk zien?

Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Prijzen

Een geboortekaartje op maat kan helemaal worden afgestemd op jouw wensen. Door de vele mogelijkheden is het lastig om vooraf een prijsindicatie te geven. Daarom ontvang je altijd een vrijblijvende offerte.

Om je toch een beeld te geven vind je hier een indicatie. De prijs voor een persoonlijk ontwerp is vanaf €299,- (exclusief btw). Deze prijs is exclusief drukwerk en eventuele extra opties, zoals: een extra kaartje, sluitstickers, maakwerk.

De nog bijkomende kosten voor het drukwerk en de enveloppen hangen af van het formaat, ontwerp en aantal.

✓ Een uniek, met de hand ontworpen kaartje voor jullie kindje
✓ Persoonlijk contact

✓ Gratis proefdruk van het kaartje
✓ 3 feedbackrondes zodat jullie helemaal blij zijn met het kaartje

✓ De enveloppen eerder ontvangen
✓ Veel mogelijkheden & advies

Is dit precies wat jullie zoeken?

Ik ga heel graag voor jullie aan de slag. Zorg dat je op tijd bent met je aanvraag en neem contact met mij op, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.