Gratis verzonden vanaf €50
Binnen 1-3 werkdagen verzonden
Unieke handgeschreven ontwerpen
Vorige slide
Volgende slide

Trouwkaart Elles & Rik

Voor Elles en Rik mocht ik niet alleen hun trouwkaart ontwerpen, maar ook een digitaal save the date kaartje, een welkomstbord, een menukaart, een extra kaartje, bijpassende postzegels, een bedankje voor hun gasten en diverse (gepersonaliseerde) decoratie voor de bruiloft. En dit allemaal in dezelfde stijl, hoe mooi als alles bij elkaar past op hun bijzondere dag!

De wens van Elles en Rik was dan ook dat alles op elkaar aan mocht sluiten. Ook hadden ze ideeën over het kleurgebruik en de vormen. Verder lieten ze me helemaal vrij.

Het kaartje bestaat uit een basiskaart met een groot label. Elles en Rik hadden verschillende gasten (gasten voor dag 1 + 2 en gasten voor dag 2). Daarom werkte ik met een systeem waarbij het binnenste informatie-kaartje verwisselbaar is. Het kaartje heeft de vouwlijn niet in het midden, waardoor je al een klein inkijkje krijgt naar de binnenkant van de kaart.

Het kaartje is gedrukt op stevig papier met een viltmarkering. Dit is een fijne, grillige lijnenstructuur.

“Door jou hebben we onze trouwkaartjes laten ontwerpen. We zijn begonnen met de safe the date kaartjes, waar je heel goed luisterde naar onze wensen. Hierop heb je het verdere kaartje ontworpen. Een kaartje die helemaal bij ons paste en waar we dan ook heel blij mee zijn. Van de kleuren tot de zelfgetekende bloemetjes, alles was helemaal eigen. Naast dat je onze kaartjes ontworpen hebt, heb je ook het welkomsbord, de trouwbedankjes en allerlei andere kleine extraatjes ontworpen. Waardoor het helemaal bij elkaar paste en op elkaar aansloot. Dit was van grote meerwaarde tijdens onze mooiste dagen. Heel erg bedankt voor al je mooie creaties.” ⸻ Elles & Rik

Wil jij ook een trouwkaart die helemaal bij jullie past? Ik ga heel graag voor je aan de slag!

Foto 2, 4, 8 en 9 zijn gemaakt door Evianne Wiegers & Loesje Poels.