✔ Gratis verzending vanaf €40,-

Geboortekaartje Fons

Nadat ik het geboortekaartje voor grote zus Juul mocht maken, vroegen de ouders mij ook om een geboortekaartje te maken voor hun tweede kindje. Hoe leuk en bijzonder!

De illustraties op het kaartje van Juul waren geïnspireerd op het feit dat ouders altijd met de tent op vakantie gingen. Nu er een tweede op komst was, stond er een caravan op de oprit. In gesprek met ouders kwamen we samen op het idee om de lijn van het eerste geboortekaartje door te trekken in de tweede, maar dan nu met een, je raadt het al: een caravan! De twee loopfietsjes laten zien dat Fons ook een grote zus heeft.

Het kaartje is gemaakt met een overlap. De binnenzijde mocht nog een keer verrassen, dus daar staat de caravan al op zijn plek.

Het kaartje is gedrukt op een stevige, ongestreken papiersoort met viltmarkering en katoenvezel. Door de structuur in het papier komt de illustratie nog mooier tot zijn recht.

“Nadat Lindy ons blij had verrast met het ontwerp van het geboortekaartje voor onze dochter, was het voor ons snel duidelijk dat we het geboortekaartje voor onze zoon ook door haar wilde laten ontwerpen. Na een fijn gesprek, waarbij goed werd meegedacht met onze wensen/ideeën, hebben we het losgelaten in vol vertrouwen dat Lindy met een mooi en persoonlijk ontwerp zou komen. En dat kwam er! Ze pakt de creatieve ruimte, is nauwkeurig en zorgt ervoor dat alle details kloppen. ” ⸻ Anne & Paul

Wil jij ook een geboortekaartje helemaal op maat laten maken? Ik ga heel graag voor je aan de slag!

Andere post op maat die je misschien leuk vindt