Let op: bestellingen worden vanaf 27 mei weer verzonden.

Gratis verzonden vanaf €50
Binnen 1-3 werkdagen verzonden
Unieke handgeschreven ontwerpen
Vorige slide
Volgende slide

Geboortekaartje Liv

Dit geboortekaartje voor Liv mocht simpel en lief zijn, volgens de aanstaande ouders. Dat past precies in mijn straatje. Soms is het juist de eenvoud die iets helemaal mooi en af maakt. De speelse rondingen in het kaartje in combinatie met goudfolie, hartjes en de mooie kleuren maakt dit luxe kaartje lief, speels en tegelijkertijd rustig en mooi. De labels zijn bevestigd met een mooie splitpen.

Op de achterkant van dit enkele kaartje is gekozen voor symbolen om de datum, tijd, de lengte en het gewicht van het kindje aan te duiden. Hierin is alles mogelijk omdat ik het zelf met de hand teken/schrijf en alles kan maken naar jouw wens.

Het kaartje en de labels zijn gedrukt op een stevige, gladde papiersoort met een laminaat eroverheen zodat het kaartje en de goudfolie tot zijn recht komt en mooi blijft.

“In contact gekomen met Gewoon Liev voor ons geboortekaartje op maat. Bij het eerste gesprek onze wensen besproken en daarna op advies van Lindy een moodboard gemaakt. Meteen bij de eerste opzet van Lindy waren we direct enthousiast. Lindy is erg creatief en precies, zodat het kaartje tot in de kleine details klopt. Gewoon Liev is zeker een aanrader!” ⸻ Ilona & Sjoerd

Wil jij ook een geboortekaartje helemaal op maat laten maken? Ik ga heel graag voor je aan de slag!

Andere post op maat die je misschien leuk vindt