✔ Gratis verzending vanaf €40,-

Er zijn heel veel kaartjes,
maar er is er maar één die past bij jullie.

Met veel liefde, aandacht en oog voor detail help ik jou aan een heel persoonlijk kaartje voor bijzondere momenten in jouw of jullie leven, die je graag op een mooie, unieke manier wilt delen met de mensen die dichtbij jou staan. 

Denk hierbij aan: geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten, uitnodigingen en andere post op maat.

Lees hieronder meer over hoe dit in zijn werk gaat.

Ik maak kaartjes die nét dat beetje extra hebben. Dit doe ik door gebruik te maken van zachte kleuren en/of te werken in lagen met labeltjes, touwtjes en/of kraaltjes.

Ruime keuze uit papiersoorten, labels, een extra kaartje, sluitstickers, enveloppen en bijpassende postzegels. Alles is mogelijk. Hoe fijn, maar ook overweldigend, is dat. Ik help jou hier graag bij en geef advies, zodat we samen met jouw wensen tot een resultaat komen waar je blij van wordt!

Zo werkt het

  1. Mail mij jouw ideeën en wensen over: de vormgeving (kleurgebruik, formaat, evt. labels), de teksten en eventuele extra opties die je zou willen. Doe dit zo concreet als mogelijk. Je mag ook foto’s of een Pinterest bord met me delen. Deze kunnen je helpen duidelijk te maken wat je mooi vindt. In geen geval worden kaarten nagemaakt van andere ontwerpers. 
  2. Geef hierbij ook een datum of een indicatie door van wanneer het kaartje af moet zijn (tip: wees op tijd met een aanvraag). 
  3. Ik neem contact met je op en stel waar nodig nog vragen naar aanleiding van jouw wensen. 
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte
  5. Na jouw akkoord op de offerte kan het ontwerpproces beginnen, zo leuk! Het kaartje gaat nu vorm krijgen. 
  6. Het is heel belangrijk dat jij blij bent met het eindresultaat. Daarom krijg je de kans om feedback te geven op het ontwerp. In de prijs zijn 3 correctierondes inclusief. 
  7. Na akkoord van jou op het definitieve ontwerp kan het naar de drukker. 
  8. Jouw kaartjes worden gedrukt. Ik doe een laatste check en alles komt leuk verpakt jouw kant op!

Kosten

Post op maat kan helemaal worden afgestemd op jouw wensen. Prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen, het aantal kaartjes, het aantal onderdelen en de afwerking. Je kunt het zo gek maken als je wilt (of niet) zullen we maar zeggen. Mede hierdoor is het lastig om vooraf een prijsindicatie te geven.  Omdat ieder kaartje uniek is, wordt de prijs bepaald aan de hand van jouw wensen. En ontvang je eerst een vrijblijvende offerte. Om je toch een beeld te geven: de prijs voor een uniek ontwerp is vanaf €299,- (inclusief 21% BTW, exclusief drukkosten en eventuele extra’s). 

De afgelopen tijd heb ik al heel wat kaartjes mogen ontwerpen. Ik heb hierdoor mogen ontdekken waar ik het meest blij van word en wat mijn stijl is. Daarom zie je op deze pagina niet alle kaartjes, maar juist degenen waarin je mijn ontwikkelde stijl in ziet terugkomen en waar ik er graag nog meer van ontwerp.