✔ Gratis verzending vanaf €40,-

Verzending & retournering

Levertijd

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren (meestal binnen 3 werkdagen, mits duidelijk anders aangegeven op de website bij bijvoorbeeld vakantie). Wanneer je een kaart koopt inclusief schrijf- en verzendservice wordt de gekozen kaart zo snel mogelijk gepost of op de gekozen bezorgdatum bij de ontvanger geleverd. Bij gepersonaliseerde producten geldt een levertijd van 5-7 werkdagen. Voor diensten, zoals custom made, geldt de levertijd zoals overeengekomen bij aanvraag van de opdracht. 

Mochten wij, om wat voor reden dan ook, de levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de levering na verzending de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van levering niet garanderen. Gewoon Liev kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging in de levertijd bij PostNL. Dit geldt zowel voor pakketpost als brievenbuspost (bijv. bij de schrijf- en verzendservice).

Verzendkosten

De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzending geschiedt via PostNL. De verzendkosten worden gebaseerd op het gewicht van de bestelling en worden automatisch berekend. Bestellingen boven €40,- verzend ik gratis. Bij een bestelling vanaf 75 gram met een tarief van €4,95 of gratis verzending ontvang je een track en trace code om je bestelling te volgen.

Bij afname van schrijf- en verzendservice is verzending gratis. Klik hier voor meer informatie over deze service.

Bedenktijd & retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst (zonder opgave van reden) te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen middels het retourformulier. Je krijgt dan het volledige orderbedrag incl. de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden van je order zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@gewoonliev.nl. Wij zullen je vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Let op: het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die op maat volgens de door u aangegeven specificaties zijn gemaakt. De verkoop hiervan is na succesvolle betaling definitief. 

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze in waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan nog voor je te wijzigen.