Gratis verzonden vanaf €50
Binnen 1-3 werkdagen verzonden
Unieke handgeschreven ontwerpen
Vorige slide
Volgende slide

Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Lindy Claessens. Samen met mijn vriend Bjorn en onze twee frums (lees: konijntjes) Keet en Flup woon ik in een fijn huis in Leunen.

Van kleins af aan ben ik altijd al bezig met mijn handschrift. Soms schreef ik ‘niet mooi geschreven’ pagina’s uit schriften zelfs over omdat het mooier kon. Call me crazy, maar zo oefende ik ermee en ontwikkelde ik mijn mooiste handschrift.

Later kreeg ik ook een passie voor kaartjes en leuke papiertjes. Ik begon met handletteren en het maken van kaartjes. Eind 2019 besloot ik dit te gaan delen met anderen via Instagram en kreeg ik ook buiten familie en vrienden om aanvragen om een kaartje te ontwerpen. Wat leuk, dacht ik toen! En zo begon ik te dromen.

Ik besloot te gaan doen wat heel dicht bij mij zelf ligt

Dromen werden werkelijkheid. Begin 2021 besloot ik te gaan doen wat mij in mijn hart raakt, waar ik letterlijk van ‘aan’ ga: te gaan doen wat heel dicht bij mij zelf ligt. Naast mijn werk als ZZP’er in de zorg ben ik in 2021 gestart met Gewoon Liev. Ik houd van liefde geven (dat geeft mij energie!) én van schrijven op de mooiste papiertjes en kaartjes. Het allerleukste vind ik deze zelf te ontwerpen. Dat komt allemaal samen in mijn bedrijf Gewoon Liev.

Ik word helemaal blij van het maken van het ontwerpen en het sturen van lieve post! Ik hoop dat jij er net zo gelukkig van wordt!